IGNOU Regional Centre: Hyderabad I- Batch

WORKSHOP SCHEDULE FOR CPDT from 03-01-2023 to 07-01-2023 Venue: NLI (Navodaya Leadership Institute), Ranga Reddy

D	00.75		Institute), Ranga Reddy			
Days	90 Minutes	90 Minutes		90 Minutes	90 Minutes	
	(10.30 to 12.00)	(12.15 to 01.45)		(2.30 to 4.00PM)	(4.10 to 5.40PM)	
Day 1: Welcome Introduction and Submission of SBA Records (30 Minutes:	Adolescence and Mental Health –I	Adolescence and Mental Health-II		Building Moral Behaviours and Values in Adolescents	Developing Communication Skills	
10.00 AM to 10.30 AM) 03-01-2023 (Tuesday) Dr.K.Ramesh	Dr.Padmaja	Dr.Padmaja		Dr.K.Ramesh	Dr.Ashwini	
Dr.V.J.Chary	90 Minutes	90 Minutes (11.40 to 01.10)		90 Minutes (2.00 to 3.30PM)	90 Minutes (3.40 to 5.10PM)	
Day 2 04-01-2023 Wednesday	Counseling Skills and Techniques-I	Counseling Skills and Techniques-II	, a ,	Life Skills Development: Presentation and Assessment of SBA		
3	Dr.K.Ramesh	Dr.K.Ramesh		Dr.Eisha Kannadi		
Day 3 05-01-2023 Thursday	Managing Conflict	Managing Stress		Interpersonal Processes: TA	Interpersonal Processes: Life Position and Script Analysis	
	Dr.Ashwini	Dr.Ashwini	Lunch	Dr.Eisha Kannadi	Dr.Eisha Kannadi	
Day 4 06-01-2023 Friday	Multicultural Classroom: Applying Culturally	Personalized Learning Support For Students with		Universal Design for Learning –I	Universal Design for Learning –II	
	Responsive Instructional Strategies	Disabilities	×,	Dr.Sumalini	Dr.Sumalini	
	Dr.Nirmala Chava	Dr.Sashikala				
Day 5 07-01-2023 Saturday	Inclusive. Teaching Learning Practices: Presentation and Assessment of SBA			Promotion of Whole school positive behavior	Feedback and Valedictory	
	Dr.Raj	u Bolla		system (WSPBS-BES- 063): Developing Sample Behaviour Matrix	Dr.Raju Bolla Dr.V.J.Chary	

K. non डॉ. के. रमेश क्षेत्रीय निवेशक Dr. K. RAMESH Regional Director इन् भेन्य केंद्र IGNOU Regional Centre हैदराबाद Hyderabad

IGNOU Regional Centre: Hyderabad

I - Batch

WORKSHOP SCHEDULE FOR CPDT from 09-01-2023 to 13-01-2023

Venue: NLI (Navodaya Leadership Institute), Ranga Reddy

ani (Havoday	a Deadership	IIISCI	tute, italiga is	
90 Minutes	90 Minutes		90 Minutes	90 Minutes
(10.30 to 12.00)	(12.15 to 01.45)		(2.30 to 4.00PM)	(4.10 to 5.40PM)
Adolescence and Mental Health –I Dr.Padmaja	Adolescence and Mental Health-II Dr.Padmaja		Building Moral Behaviours and Values in Adolescents Dr.K.Ramesh	Developing Communication Skills Dr.Ashwini
90 Minutes	90 Minutes		90 Minutes (2.00 to 3.30PM)	90 Minutes (3.40 to 5.10PM)
(10.00 to 11.30) Counseling Skills and Techniques-I	Counseling Skills and Techniques-II		Life Skills Development: Presentation and Assessment of SBA	
Dr.K.Ramesh	Dr.K.Ramesh			ju Bolla
Managing Conflict	Managing Stress		Interpersonal Processes: TA	Interpersonal Processes: Life Position and Script Analysis
Dr.Swapna Jyothi	Dr.Swapna Jyothi	Lunch	Dr.Swapna Jyothi	Dr.Swapna Jyothi
Multicultural Classroom: Applying	Personalized Learning Support For Students with Disabilities		Universal Design for Learning –I	Universal Design for Learning –II
Responsive Instructional Strategies			Dr.Sumalini	Dr.Sumalini
Dr.Nirmala Chava	Dr.Sashikala	- ,		D. Handanad
Inclusive. Teaching Learning Practices: Presentation and Assessment of SBA			Whole school positive behavior	Feedback and Valedictory
Dr.Ra	ju Bolla		(WSPBS-BES- 063): Developing Sample Behaviour Matrix	Dr.Raju Bolla Dr.V.J.Chary
	90 Minutes (10.30 to 12.00) Adolescence and Mental Health –I Dr.Padmaja 90 Minutes (10.00 to 11.30) Counseling Skills and Techniques-I Dr.K.Ramesh Managing Conflict Dr.Swapna Jyothi Multicultural Classroom: Applying Culturally Responsive Instructional Strategies Dr.Nirmala Chava Inclusive. Tea Practices: Pr Assessm	90 Minutes (10.30 to 12.00) Adolescence and Mental Health –I Dr.Padmaja 90 Minutes (10.00 to 11.30) Counseling Skills and Techniques-I Dr.K.Ramesh Managing Conflict Dr.Swapna Jyothi Multicultural Classroom: Applying Culturally Responsive Instructional Strategies Dr.Nirmala Chava Inclusive. Teaching Learning Practices: Presentation and	90 Minutes 12.00 (12.15 to 01.45)	Adolescence and Mental Health—II Dr.Padmaja PO Minutes (10.00 to 11.30) Counseling Skills and Techniques—II Dr.K.Ramesh Managing Conflict Dr.Swapna Jyothi Multicultural Classroom: Applying Culturally Responsive Instructional Strategies Dr.Nirmala Chava Dr.Raju Bolla (2.30 to 4.00PM) Building Moral Behaviours and Values in Adolescents Dr.K.Ramesh Dr.K.Ramesh Dr.K.Ramesh Po Minutes (2.00 to 3.30PM) Life Skills In Presentation an Adolescents Dr.K.Ramesh Dr.K.Ramesh Dr.Raju Bolla Building Moral Behaviours and Values in Adolescents Dr.K.Ramesh Dr.K.Ramesh Dr.K.Ramesh Presentation and Life Skills In Presentation and Assessment Dr.Raju Bolla Por.Swapna Jyothi Universal Design for Learning—I Dr.Sumalini Promotion of Whole school positive behavior system (WSPBS-BES- 063): Developing Sample Behaviour

्री. के. रमेश क्षेत्रीय निदेशक Dr. K. RAMESH Regional Director इस्ट्रीय केंद्र IGNOU Regional Centre हेदराबाद Hyderabad